24 april 2015

Mijn laatste keer in een jacuzzi

Laat ik het eens hebben over de laatste keer dat ik ooit een jacuzzi ben ingestapt. Na deze ervaring heb ik mij voorgenomen om nooit meer in een jacuzzi te gaan zitten.

Het was een regenachtige dag. Dit is  eigenlijk overbodig om te vermelden, ik was namelijk in Engeland, dus natuurlijk was het regenachtig. Mijn vriend en ik gaan op regenachtige dagen (erg vaak dus) naar de sauna. Of nouja, sauna, het is meer een soort spa. Jacuzzi, stoomcabine en dan nog drie soorten sauna's. Waar het verschil in zit? al sla je me dood. Ik geef eerlijk toe, ik heb vrij weinig verstand van sauna's. Het feit dat je daar verplicht bent om badkleding te dragen trok mij echter wel.

Mijn vriend en ik staan onder de douche met uitzicht op de jacuzzi, waar wij net uitkwamen. Daar zit een man. Hij kijkt me recht aan terwijl..... hij in zijn neus zit te peuteren. Raar, dacht ik nog, dat doe je toch niet. Vervolgens eet die viezerik zijn vondst op. In de tussen tijd zit hij nog steeds naar mij te staren. Vol verontwaardiging vraag ik hem 'is het lekker?'. Hij kijkt me vragend aan en gaat verder. Mijn vriend, die de humor er nog een beetje van in zag zegt vervolgens: 'Wil je daar mee stoppen? het is vies'. De man kijkt hem aan, gooit ongeveer 3 liter water onze kant op en schreeuwt heel hard 'WHYYYY'.
Vervolgens komt zijn begeleider aan lopen want de beste man bleek een verstandelijke beperking te hebben. Neemt natuurlijk niets af van het feit dat het gewoon vies is, maar toch, oeps. Oh en waar die begeleider de hele tijd was? Die zat in zijn eentje in de stoomcabine. Prioriteiten stellen heet dat.

Je snapt misschien wel dat ik die jacuzzi niet meer ben ingestapt na dit incident.


2 opmerkingen:

  1. Ahh wat jammer dat dit incident je tegen houdt om nog in een jacuzzi te stappen. Ik snap dat je dit vies vind. Ik ga liever ook in mijn eigen opblaasbare jacuzzi dan naar een openbare. Je weet nooit wat andere erin doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo dan ben je wel even geschrokken zeker!? Ik ga ook vaak in de winter naar de sauna. Het geluk is dat ik een
    jacuzzi in de tuin heb staan sinds dit jaar. Echt ideaal en ook niemand die in zijn neus peutert haha.

    BeantwoordenVerwijderen