28 april 2015

10 dingen die we niet zullen toegeven

Er zijn bepaalde dingen die iedereen doet, maar die we nooit zullen toegeven. Tenminste, dat hoop ik. Ik doe namelijk dagelijks dingen waarvan ik later denk 'waarom deed ik dat?'. Ik ga hieronder een aantal dingen opsommen, waarvan ik bijna zeker weet dat jullie een aantal daarvan zullen herkennen. Natuurlijk zullen jullie dit niet toegeven, vandaar de titel van deze blogpost: 10 dingen die we niet zullen toegeven.

1. 100 x per dag de koelkast en keukenkastjes opentrekken
Het is niet mogelijk dat ik de enige ben die om de 10 minuten de keuken in loopt, grondig alle kastjes doorzoekt om vervolgens weer te verdwijnen. Dit terwijl je na de eerste keer al wist wat er in de (koel)kast te vinden is.

2. Afspraken afzeggen om Netflix te kijken
'Vanavond kan ik niet hoor, dan heb ik een andere afspraak'.
Ja... hele avond Netflix kijken in pyjama is soms hard nodig.

3. Je telefoon pakken, maar vergeten wat je ging doen
Je pakt je telefoon omdat je bijvoorbeeld iets op het internet wilt checken, vervolgens zie je al je nieuwe whatsappjes en zo vergeet je dus wat je wilde gaan doen. Dit gebeurt mij dagelijks. Zelfs als ik alleen maar wil weten hoe laat het is.

4. Facebook stalkenIemand zodanig op Facebook stalken, dat je een biografie over de betreffende persoon kan schrijven. Vervolgens doe je alsof je alles voor het eerst hoort wanneer die persoon ter sprake komt.

5. 'Vergeten' een was te draaien
Dat gaat zo: 1. je draagt een shirtje.  2. Aan het einde van de dag beland het shirtje op een berg met andere kleding, zodat je deze over een week nog eens aan kan doen.
Tenminste, als hij de geurtest heeft doorstaan. En anders spray je er toch gewoon wat parfum op, who cares.

6. Zeggen dat je niet geleerd heb en vervolgens een acht halen
'Ik heb ook niet geleerd, nee echt erg'.......
wel dus.

7. Hopen dat je vriend/vriendin ook een onvoldoende haalt
Niet omdat je het hem/haar niet gunt hoor, nee, het verlicht de pijn alleen een beetje.

8. Kinderprogramma's kijken en wegzappen als je voetstappen hoort
Zelf ben ik al iets verder dan dit, ik zap namelijk niet meer weg als ik spanga's aan het kijken ben. Ik ben veel te bang dat ik iets mis.

9. In iedere spiegel kijken die je passeert
Oh, en niet alleen spiegels hoor. Ook ramen en andere reflecterende objecten.

10. Ongelijk hebben
Goede afsluiting dit.
Ik heb namelijk altijd gelijk en daar is geen discussie over mogelijk.


2 opmerkingen: