7 november 2015

Man versus treindeur

Ik trek rare situaties aan, dit zit nou eenmaal in mij. Ongeveer 40% van die situaties spelen zich af in de trein. Ik neem jullie mee naar een aantal weken geleden.

Misschien kennen jullie de 'treindeurproblematiek' wel. Je drukt op het knopje, wacht tot de deuren open gaan en vervolgens maken ze een sissend geluid alsof ze zeggen: ja dikke doei, blijf jij nog maar even staan want vandaag ga ik niet open. Jij bent vervolgens genoodzaakt een trap tegen die deur te geven om hem open te krijgen. Erg leuk na een lange dag op school waar toch al niets mee zat.

Anyways, dit gebeurde dus ook een aantal weken terug. De treindeur ging niet open. Ik was allang blij dat ik niet vooraan stond, anders was ik weer de sjaak en mocht ik die deur een trap verkopen. Voor mij stond een meneer die al stond te schelden op het moment dat hij op het knopje drukte. Blijkbaar had hij verwacht dat de deuren vanzelf open zouden gaan.

Nouja, je raadt het waarschijnlijk al, de deur ging niet open. Toen kwam het hoor, op het moment dat meneer die deur een schop wilde geven, gaat die deur open. Vervolgens rolt meneer het perron op, staat scheldend op en rent vervolgens weg. Ja serieus, de beste man rende gewoon weg.

Dus, moraal van het verhaal: bevind je je in een beschamende situatie? ren dan weg.
Oké, flauw. Maar ik heb wel een levensles geleerd: voortaan wacht ik 5 seconden voordat ik met volle agressie de treindeur in elkaar beuk.

Maken jullie rare dingen mee in het ov?

14 opmerkingen:

 1. Neeee! Wat een meneertje ongeduld zeg! Hahaha, stond die mooi even voor schut. Ik zeg: meer treinverhalen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel lollig klinken : )
  Arme meneer.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha dat moet er best heel geinig hebben uitgezien :) Ik reis bijna nooit met het ov dus echt rare dingen heb ik ook niet meegemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh god...Gewoon beuken en op de grond smashen. Ik heb geen wilde OV avonturen maar wil nog soms best een agressieve automobilist tegen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had me bescheurt van het lachen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit dus nu keihard te lachen! Heerlijk! Zie het ook helemaal voor... En weg is hij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whahaha! Je zult het meemaken hoor! Ik snap dat die man wegrende... Die zal zich vast en zeker geschaamd hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig nooit zelf meegemaakt, ik ben niet zo ongeduldig gelukkig haha, maar wel eens zoiets gezien, probeer dan maar je lach in te houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ooooh zo herkenbaar! Dat soort dingen gebeurd mij juist altijd, vrijdag stond ik op den haag centraal met mijn vriend te wachten op de trein, ik stond ergens tegen aan en glij ik zo uit en val ik op de grond. hahaha zo gênant!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, is het heel erg dat ik hier een beetje om moest lachen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha wat een mooi verhaal. Je maakt inderdaad de meest rare dingen mee in de trein, apart is dat toch he haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hahahah super leuk en ook echt dat ie naar buiten rolde.. hahah

  BeantwoordenVerwijderen