19 mei 2015

Medicinale Trip 2

Nog geen drie dagen geleden schreef ik een blogpost over een man met een medicinale trip, niet wetende dat ik drie dagen later zelf trippend op een ziekenhuisbedje zit. Is dit nou karma? Ik denk het. Bij deze dus, een blogpost over mijn eigen medicinale trip van gisteravond.Gistermiddag kreeg ik een koliek aanval. Ik zal het hele 'ik had zoveel pijn' verhaal even achterwege laten, daar wordt niemand blij van, maar het kwam erop neer dat het tijd was voor mijn wekelijkse tripje naar het ziekenhuis voor een morfineshot. Zit ik daar, dit keer wél in afwachting van de aanwijzingen van de dokter (lees: Prikje?), met een prik in mijn bovenbeen. Wat er allemaal ingespoten werd, geen idee, maar deze medicinale trip ging wel wat verder dan alleen het zien van kabouters.

Zelf weet ik hier helemaal niets meer van, maar ik zal hieronder even mijn uitspraken opsommen:

Druivensap

Sher:             Ik heb dorst.
Moeder:        Wat wil je?
Sher:             Druivensap
Moeder:        Druivensap?!
Sher:             Ja, lust jij dat?
Moeder:        Nee, Jij wel?
Sher:             Nee, ik heb het nog nooit gedronken.

Druivensap 2

Dit keer in gesprek met mijn vader.
Sher:              Ik heb dorst, ik wil druivensap.
Vader:            Heb je dat wel eens gedronken dan?
Sher:              Nee, maar druiven zitten toch ook in cola?

Spin
In de auto.
Sher:              Er zit een spin op je raam.
- Vader kijkt, geen spin te zien -
Sher:              Het kan ook een wesp zijn.

Watten
Moeder:        Gaat het?
Sher:             Nee, die watten he.
Moeder:        Watten?
Sher:             Ja, waarom heeft ze watten in mijn mond gedaan?

Sleutelbeen
Sher:             Mijn sleutelbeen zit op slot.
Moeder:        Je sleutelbeen zit op slot?
Sher:             Ja, maar dat is niet erg want het is een sleutel -pauze- been.

Wortels 1
Vriend:          Wat hebben ze je gegeven?
Sher:              Een prik
Vriend:          Met morfine?
Sher:              Nee, met wortels erin.

Wortels 2
Terwijl ik naar mijn vader liep, vanuit het ziekenhuis, met een leeg bekertje in mijn hand.
Sher:             Ik kreeg daar heel erg dorst in dat kantoor.
Vader:           Oh, kreeg je toen water?
Sher:             Nee hier zaten wortels in.

Ik heb hier geen verklaring voor, ik zal dan ook afstand doen van alle bovenstaande uitspraken.
Misschien voortaan beter nadenken voordat ik andere patiënten uitlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten