30 september 2015

Tag: Gewoon Niet


Reaction image: How about no - BearGoedemiddag beste lezers. Gezien het feit dat het alweer (meer dan) een week geleden is dat ik een blogpost heb geschreven, werd het wel weer tijd voor een nieuwe. Oh, wel een probleempje: ik voel me niet zo goed (ha! verrassend zeg) en ik heb zo'n idee dat dit de oorzaak is van mijn bloggers block (even vrij vertaald: mijn inspiratie is om te janken op het moment en mijn gezondheid krijgt de schuld). Gelukkig bestaat er nog zoiets als 'tags' in de bloggerswereld. Yes, winning. Dus, vandaag besloot ik de 'gewoon niet' tag te doen. De bedoeling van deze tag? Ik ga jullie over een aantal onderwerpen vertellen wat ik echt niet vind kunnen. Met andere woorden: in deze blogpost zal ik wederom een van mijn beste kwaliteiten laten zien, namelijk: zeiken (disclaimer: neem mij asjeblieft niet te serieus, dat doe ik zelf namelijk ook niet).


Onderwerp nummer 1: Eten
Wat vind ik echt niet kunnen qua eten. Hm. Laat ik even vooropstellen dat ik van eten hou maar wat ik echt echt echt gewoon nooit meer van mijn leven zal eten is zuurkool. Gat-ver-damme. Sorry. Ik weet eigenlijk niet of ik dit echt niet lust maar ik heb een beetje een traumatische ervaring aan zuurkool. Ik geloof dat ik een jaar of 5 was, ik had griep en mijn moeder had zuurkool gemaakt. Ik had drie happen op en toen ging ik over mijn nek. Ik had griep dus het had waarschijnlijk niet eens wat met de kookkunsten van mijn moeder te maken maar sindsdien kan ik de geur van zuurkool niet meer uitstaan.

Oh, ik zie net dat ik een heel betoog over zuurkool heb geschreven maar eigenlijk bedoelde ik hutspot (zo diep zit het dus).

Onderwerp nummer 2: Muziek
Ik ben een rock-fanaat in hart en (drie) nieren, ik moet dan ook eerlijk zeggen dat ik me nooit heb verdiept in muziekstromingen die daar erg van afwijken. Deze muziekstromingen hebben mijn interesse gewoon niet zo. Er is wel een bepaald instrument waar ik gewoon allergisch voor blijk te zijn: saxofoon. Ik weet niet wat er gebeurt in mijn brein als ik een saxofoon hoor, maar ik krijg er spontaan jeuk van. Iedereen in mijn omgeving weet dan ook dat het ze het nummer Baker street beter niet kunnen draaien in mijn aanwezigheid. Niets ten nadele van dat nummer hoor, ik kan gewoon niet tegen die saxofoon *krabt*.

Onderwerp nummer 3: Kleding
Oke, los van het feit dat iedereen zijn/haar eigen kledingsmaak heeft: leggings als broek dragen. Gewoon niet. Zo werkt het leven niet. Stop daar mee (..no offense). Verder ben ik ook niet zo weg van de Gerard Joling glittertjes en de Nel Veerkamp tijgerprint.

Onderwerp nummer 4: Geuren
Lichaamsgeuren in de trein. In de drukke ochtendspits laten mensen altijd alles maar waaien, er zijn zoveel mensen dat je toch niet weet wie het gedaan heeft. Oh, of die penetrante kaasgeur van de kaaswinkel die je neus in een straal van 5 kilometer nog weet te vinden.

Onderwerp nummer 5: Seizoenen
Hier ga ik geen vrienden mee maken maar ik walg van de zomer. Ik kan niet tegen de hitte, ik verbrand altijd, er zitten altijd muggen in mijn kamer, ik krijg hoofdpijn van de zon en ik kan nooit slapen. Nou. Doe mij maar gewoon winter.

Onderwerp nummer 6: Geluiden
Waar ik echt niet tegen kan is als mensen smakken. Eigenlijk heb ik liever dat mensen helemaal geen geluid maken, zelfs als ik naast iemand zit die heel hard ademt sterf ik een beetje van binnen.

Onderwerp nummer 7: McDonalds
Oh nee, hier hou ik mij buiten hoor. Geen slecht woord over McDonalds.

Onderwerp nummer 8: Personen
Bekrompen mensen. Mensen met tunnelvisie. Mensen met vooroordelen. Gatverdamme.
Mensen die discussies aangaan terwijl ze zich niet hebben ingelezen over het onderwerp. Oh, en mensen die liegen of de werkelijkheid verdraaien. Daar komen ze bij mij eigenlijk nooit mee weg, ik onthou namelijk alles. Ha.

Onderwerp nummer 9: Party
Ik ben geen partyanimal. Waarom? ik kan niet tegen overdreven dronken mensen die zichzelf niet meer in de hand hebben (die vaak niet eens echt dronken zijn).

Wat vinden jullie een 'gewoon niet'?

14 opmerkingen:

 1. Errug leuke post heb je van je gebrek aan inspiratie weten te maken! ;-)

  En wat betreft nummer 8, ook mijn ergernis nummer 1! Oeh, zo onuitstáánbaar...
  Ik moet mezelf dan echt tot de orde roepen om daar niet mijn hele dag door te laten verpesten. Zo slecht kan ik daarmee omgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha thanks!
   Ja, ik kan daar ook totaal niet mee omgaan inderdaad.Zo frustrerend haha.

   Verwijderen
 2. Gewoon niet: mensen die voorkruipen en dan heel verbaasd doen...

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohh leggings als broeken dragen! Dat zie ik steeds vaker op straat, vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahah deze tag is echt awesome, kende hem nog niet. ''Er zijn zoveel mensen dat je toch niet weet wie het gedaan heeft.'' Haha true that, echt heel smerig. Gewoon niet? De witte leggingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah leuke tag dit haha. Je punt bij onderwerp nummer 3 ben ik hélemaal met je eens, ik kan daar echt niet over haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha nummer 9, helemaal waar. Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha zuurkool is juist mijn favoriet! Leuke tag om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad, geen slecht woord over McDonalds hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och zuurkool vind ik zelf ook zó vies. De geur alleen al. Leuke tag om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen