8 oktober 2015

Dingen die ik niet kan handelen

Er zijn bepaalde dingen in het leven die ik niet kan handelen. Het stoten van mijn kleine teen tegen mijn nachtkastje bijvoorbeeld. Dat is echter niet alles. Mijn lijst van dingen die ik niet kan handelen is niet uitputtend. Daar kwam ik achter toen ik vandaag tot drie keer aan toe spullen uit mijn handen liet vallen (waaronder diverse etenswaren). Dat kan ik dus ook niet handelen. Jullie begrijpen overigens natuurlijk ook dat dat dan alles behalve mijn eigen schuld is. Niets is immers mijn schuld (dit maak ik mezelf erg graag wijs). Benieuwd naar welke dingen ik nog meer allemaal niet kan handelen? kijk dan even verder.
Douchegordijn
Ik verblijf nu al een tijdje bij mijn vriend in Engeland en natuurlijk heb ik het naar mijn zin, maar mijn leven zou zoveel makkelijker zijn als het douchegordijn niet steeds aan mijn benen zou plakken als ik onder de douche sta. Zo word ik iedere keer weer bruut herinnerd aan de reden waarom ik thuis geen douchegordijn heb hangen.

Afdrogen
Als we het dan toch in de badkamer sfeer blijven, wat ik ook niet kan handelen is mezelf afdrogen. Ik douche het liefst drie keer op een dag maar ik vergeet steeds dat ik mezelf dan ook moet afdrogen. Ik wacht echt met smart op de dag dat hier een app voor wordt gelanceerd zodat ik het zelf niet meer hoef te doen (ja, wat, jullie hadden tien jaar terug ook niet verwacht dat je telefoon antwoord zou geven als je hem vraagt of je morgen een korte broek aan kan, dus ik houd hoop).

Lipstick en gebarsten/droge lippen
Ik heb een aardige collectie aan lipsticks. Helaas ook het hele jaar door gebarsten lippen. Nadat ik drie kwartier heb gespendeerd aan het netjes inkleuren van mijn lippen, valt het dan toch even tegen als ik zie dat mijn lippen heb getransformeerd naar een of andere gedroogde vrucht.

Niezen tijdens het aanbrengen van mascara
Niets is erger dan het niezen terwijl je mascara aan het aanbrengen bent. Vervolgens moet je je nog tijdens het niezen druk gaan maken over de afloop van dit voorval ook. Je hebt na afloop namelijk of een duister kunstwerk op je gezicht of een mascaraborsteltje in je oog. Nou dan maar hopen op het kunstwerk, dat scheelt weer een ritje ziekenhuis.

Mensen die denken altijd alles erger hebben
Ook zoiets. Een voorbeeldje. Jij hebt een ingegroeide teennagel en dit komt op de een of andere manier ter sprake, beweert de persoon in kwestie al vijf keer een driedubbele hartaanval te hebben gehad als gevolg van zijn of haar ingegroeide teennagel. Sorry, was ik toch bijna vergeten dat het een wedstrijdje was.

Zeikerds
Om ook maar even in deze sfeer te blijven.. Zeikerds handel ik ook niet zo goed. Natuurlijk kan de een meer hebben dan de ander, maar om nou de hele dag te gaan zaniken over het feit dat je linker neusgat sinds 1 uur 'smiddags verstopt zit gaat mij dan weer net even te ver.

Nagellak 
Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met mijn chronische gebrek aan geduld, maar wat ik niet kan handelen is wanneer je nagellak heb aangebracht en er na 10 minuten achter komt dat je weer opnieuw kan beginnen omdat je jeuk kreeg aan je neus en ging krabben terwijl de lak nog niet droog was. Je weet wat ze zeggen. Jeuk is erger dan pijn.

Zoals ik al zei, mijn lijst is oneindig lang. Dit is dus nog maar het begin en als ik nu niet stop, zit ik hier morgen nog. Dus nu mijn vraag aan jullie: wat kunnen jullie nou echt niet handelen?

(Bron foto http://www.scp-wiki.net)

26 opmerkingen:

 1. Mensen die alles beter weten en je precies vertellen wat je zou moeten doen, dat kan ik moeilijk handelen.
  Om over kortzichtige mensen maar te zwijgen want daar kun je het beste niet te veel tijd in investeren ;)

  Ik kan me wel vinden in een deel van je lijstje: douchegordijnen willen altijd graag een rolmops van me maken. En mensen die beter een veiling op kunnen zoeken met hun kwalen die mijd ik heel graag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja daar kan ik me ook wel in vinden! kortzichtige mensen, brrrrr.
   Goed om te lezen dat ik niet de enige ben! haha

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Haha fijn dat ik niet de enige ben die een hekel heeft aan afdrogen

   Verwijderen
 3. Hahaha ik moet altijd zo om jou lachen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Begin alsjeblieft niet over douchegordijnen die blijven plakken of lipstick en gebarsten lippen! Om gek van te worden. Je andere punten herken ik trouwens ook. Nog zo'n dingetje; mensen die midden op straat stil gaan staan. Zó irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit heel leuk geschreven. Vier en vijf is zo herkenbaar enne ik ben ook erg ongeduldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, als ik eenmaal bezig ben met struggles dan komt er ook een ellendig lange lijst. Heerlijk om te lezen en heeel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zal denk ook vast wel een vervolg komen in de toekomst! hahaha. Thanks!

   Verwijderen
 7. Met een aantal dingen ben ik het zeker eens. En zeikerds zijn inderdaad vervelend... Ze hebben het altijd zó zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gebarste lippen heb ik ook zo last van, vervelend is dat :) Leuk artikel ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Brrrr een douchegordijn. Wat ben ik blij dat ik niet zo'n ding in m'n huis heb. En nagellak wat nooit gewoon eens snel en mooi opdroogt, ik voel de pijn!
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pff erg he, als die nagellak nou gewoon binnen een minuut droog zou zijn..

   Verwijderen
 10. Wat een heerlijk stuk vooral van dat douchegordijn brrrr. Probeer is de Elizabeth 8 nogwat cream voor je lippen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik herken me helemaal in de Zeikers! Daar heb ik ook enorme moeite mee. Ik vind de foto bovenin je post precies het gevoel dat die oproepen weergeeft : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nagellak... Ja, ik ben het volledig met je eens. Altijd een gedoe dat! Heel herkenbare dingen staan er voor mij tussen. :')

  BeantwoordenVerwijderen