30 november 2015

How to stinken naar aardbei

Gezien de vele rare gebeurtenissen die ik aantrek in mijn dagelijks leven, heb ik besloten om een compleet nieuwe rubriek op mijn blog te gooien: 'gewoon gebeurd'. Want ja. Dit gebeurt mij dus weer gewoon. Uiteraard kan ik sommige dingen gewoon niet voor mezelf houden en zal ik het wel móeten delen op mijn blog.

Jullie kennen vast wel dat euforische gevoel dat je krijgt als je net een nieuwe bodybutter hebt aangeschaft bij de Bodyshop. Ik ga ervanuit dat jullie nu allemaal in koor 'JA!' roepen, ik bevind me immers in blogland. Daar hoef ik mijn extreme behoefte aan bodybutters niet onder stoelen of banken te steken. Nou, dat euforische gevoel had ik dus ook een aantal maanden geleden. Ik had de mango bodybutter aangeschaft. Ik weet nog wel dat ik hem voor het eerst rook en dacht: Ja hoor, die ruikt echt naar mango. Hoe doen ze dat toch.

Goed, de volgende dag naar school dus na het douchen meteen helemaal ingesmeerd. Ik helemaal blij, want ik rook naar mango. Maar nee hoor, toen kwam er weer een of andere vreemde vent op mijn pad die mij even uit die droom hielp. Ik stapte de trein in. Uit voorzorg zoek ik dan iemand die er een béétje normaal uitziet. Uiteindelijk ging ik tegenover een meneer van rond de 60 zitten, die een krant aan het lezen was. Die man kijkt vervolgens een aantal keren op en kijkt me boos aan. Maar dan ook echt boos. Nou, dacht ik nog. Mensen die er 'normaal' uitzien vermijd ik de volgende keer ook maar gewoon. Toen stopte de trein bij Amsterdam Sloterdijk en stond de man op. Mij nog steeds boos aankijkend. 'Ik ga eruit' snauwde hij me toen toe. Voordat ik antwoord kon geven vroeg hij al 'Weet je waarom?! Je stinkt naar aardbei!'.

Op dit moment zou ik jullie dus willen aanraden om de mango bodybutter te kopen indien je naar aardbei wilt stinken. De jongen naast mij in de trein, die helemaal plat lag van het lachen, bevestigde echter dat ik helemaal niet naar aardbei 'stonk'. Aardbei stinkt toch ook helemaal niet? Nou ja, goed.
Jullie begrijpen vast wel dat ik sindsdien even aarzel voordat ik naar de mango bodybutter grijp. Ook al stinkt hij écht niet naar aardbei. Echt niet.

12 opmerkingen:

 1. HAHAHA ohhhh 'je stinkt naar aardbei' :') Leuk geschreven! En ik snap dat je nu aarzelt over je bodybutter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet waar!! Hahahaha geweldig. Yup een mini lachkick hier. Betreft de butters man ik heb hier geen geduld voor, ik ben geen fan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, dan zal je dus gelukkig ook nooit naar aardbei stinken! hahaha

   Verwijderen
 3. Hahaha, wat een kerel! Waarschijnlijk nog nooit aardbeien gegeten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HUH hoe kan je mango bodybutter niet lekker vinden ruiken!? Ik ben er echt verliefd op. Maar wauw dat die man dat ook gewoon zo tegen je zegt, prachtig haha.
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahahahahahahahaha. Wat een frustratie van die vent. Aardbei stinkt ook helemaal niet! Sehr bijzonder ;) maar leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahah jeetje,íemand had een rotdag. Vast niet persoonlijk bedoeld.

  BeantwoordenVerwijderen