28 november 2015

Tag - prikkel je zintuigen


Door Mieneke werd ik getagd om de 'Prikkel je zintuigen' tag te doen. Een tag bedacht door Sytse over, jawel, zintuigen. Uiteraard ben ik niet vies van tags, het is immers mijn beste remedie tegen een bloggersblock. Daarnaast leek me dit ook een leuke en orginele tag om te doen. Dus bedankt Mieneke voor het taggen!

Hier komt 'ie!

Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Dat is de mierzoete geur van Snow Fairy. Een douchegel uit de kerstcollectie van Lush. Het glazuur spat nog net niet van mijn tanden als ik het ruik, maar ik vind het zo lekker. Ik ben in staat om het op te eten, maar ik houd me in (lijkt me wel het verstandigst). Ik sla altijd extra in zodat ik niet zonder hoef te zitten wanneer de feestdagen weer voorbij zijn. Ik ruik blijkbaar erg graag naar bubblegum, regenbogen, suikerspin en roze. Tenminste, als regenbogen en roze een geur zouden hebben.

Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
Muziek heeft een enorme impact op mij. Het fijnste geluid dat ik ooit gehoord heb, is de live uitvoering van The Man Who Sold The World door Nirvana, tijdens MTV unplugged. Een cover van David Bowie. Wow. Luister zelf maar even hier.

Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
Vorig jaar Augustus ben ik op vakantie geweest naar Las Vegas. Ik verbleef toen in het Hardrock Hotel. Toen ik daar voor het eerst naar binnen wandelde en ik plotseling omringd werd door gitaren, awards, motoren en kledingstukken van mijn grootste muzikale helden, kon ik stiekem wel janken van geluk.

En als ik dan toch bezig ben, mag ik de eerste keer dat ik Times Square zag ook niet achterwege
laten.

Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
Zo, dat is moeilijk. Ik vreet namelijk alles op wat los en vast zit! Hmm. Ik had laatste bij TGI friday's in Londen (een restaurant met Amerikaans tintje) een cocktail met bubblegum smaak op. Heel ironisch dit, ik drink namelijk sporadisch alcohol. Maar wow, dit was lekker! Soort Snow Fairy douchegel in een glas.

Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?
De adrenaline die bij mij los komt als ik een goed concert bezoek of op vakantie ga. Het concert van de Foo Fighters van vorige maand komt aardig in de buurt. Of het gevoel van overwinning, toen ik ondanks pijnklachten en ziekte het toch flikte om af te studeren. Toen voelde ik me toch stiekem wel een held, waarna ik deze tattoo heb laten zetten:


Neem deze tag vooral over als je dat nog niet gedaan hebt, hij is leuk!

Fijn weekend, joe!10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag! Ik ben zo benieuwd naar snow fairy..! Lijkt me heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof ingevuld.. En wauw, mooi je tatoeage.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Time Square! Ik hoop dit ooit een keer te mogen zien. Snow Fairy van Lush heb ik nog nooit in mijn handen gehad, ben wel heel benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuk om te lezen zeg! En hmm Snow Fairy is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja Nirvana unplugged is geweldig. En die geur van lush is inderdaad een heerlijke geur

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, dat Times Squares ziet er enorm fleurig en kleurig uit. Heel bijzonder om te zien stel ik me zo voor. Leuk om je antwoorden te lezen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen