2 december 2015

TAG - My Life In 20 Questions


Woensdagochtend 11:30 uur. Ik blog al ongeveer een week om de dag en die traditie zet ik graag voort. Waar ga ik echter over schrijven. Ik lig weer eens ziek in bed door mijn nierstenen dus van een My Life In Pictures worden jullie echt niet blij (lees: make-up loos, ziek hoofd, pijnstillers). Daarnaast heb ik in mijn bed geen rare dingen meegemaakt waardoor een 'Gewoon Gebeurd' er ook niet in zit. Alhoewel, ik liet eergisteren wel bijna mijn chocolademelk vallen in bed. Dat vond ik toch wel redelijk spannend eigenlijk, het zweet brak me uit maar gelukkig beperkte de schade zich maar tot een paar druppeltjes. Zo, heb ik het toch nog even vermeld.

Godzijdank bestaat er nog iets zoals tags. Dus ik ga googlen en ik kom uit bij de My Life In 20 Questions tag. Nou, wat een uitvinding dat internet of niet?


1. Favoriete kleur?
Bordeauxrood. Ik ben heel erg geneigd om zwart te zeggen, maar zwart blijkt geen kleur te zijn. Dus bij deze: mijn favoriete kleur is bordeauxrood en mijn favoriete niet-kleur is zwart!

2. Favoriete nummer?
17

3. Droom carrière? 
Dat weet ik nog niet precies. Ik heb mijn Bachelor Rechten op zak en ik ben ook zeker van plan om mijn Master te halen. Vroeger wilde ik echter heel graag bij de Spicegirls, dus je weet maar nooit met mij.

4. Waar zie je jezelf later wonen?
Dat zou overal kunnen zijn. Mijn voorkeur gaat in de eerste instantie uit naar Amsterdam. Maar gezien het feit dat ik een Britse vriend heb sluit ik Londen ook niet uit.

5. Favoriete manier om te reizen?Vliegtuig. Dan heb ik tenminste geen last van blaadjes op het spoor.

6. Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben heel graag bezig met muziek, ik speel zelf gitaar. Daarnaast schilder en teken ik, lees ik veel, haal ik het beste uit mijn Netflix abbonnement en maak ik intensief gebruik van mijn Xbox One. Kortom, het komt vrijwel niet voor dat ik mij verveel.

7. Favoriete kledingwinkel?
Dat zijn er meerdere, ik shop namelijk graag (wie niet?).
Ik ga voor Brandy Melville, Topshop, New Look en H&M.

8. Wie zou je graag live willen zien?
Meer dan de helft van mijn bandlist treedt niet meer op of ze zijn al dood. Zo zou ik uiteraard Nirvana heel graag live hebben gezien. Ik heb laatst Oasis helemaal herontdekt maar die zijn inmiddels ook al uit elkaar. Ik zou heel graag Bruce Springsteen en de Rolling Stones nog live willen zien.

9. Favoriete thee soort?
Groene thee met cranberry. Dit dronk ik een keer bij een vriendin (Anne, als je dit leest, hi), en dat vond ik echt super lekker.
.
10. Spaar je iets?
Ik heb (onbewust) toch wel  een beste collectie nagellak opgebouwd.

11. Ik kan niet slapen zonder?
Zonder dat ik mijn make-up eraf heb gehaald. Ik snap echt niet hoe sommige meiden met make-up op kunnen slapen, ik word daar helemaal kriegel van.

12. Wat zou je doen met 1 miljoen?
Studie financieren, een groot deel aan mijn ouders geven en een wereldreis maken.

13. Favoriete make-up merk?
Ik denk MAC. In dit geval komt die 1 miljoen dus ook wel goed van pas.

14. Favoriete snack?
Hmm, moeilijk. Ik snack niet zoveel (ha ha, grapje mam).
Ik vind die Happas van Mora heel lekker,

15. Favoriete seizoen?
Zonder twijfel: de winter!
Verklaar me voor gek maar ik heb helemaal niets met de zomer. Daarnaast vind ik winterkleding ook vaak leuker dan zomerkleding.

16. Slaap je met de deur open of dicht?
Dicht. Ik ken denk ik niemand die met de deur open slaapt?

17. Waarom begonnen met bloggen?
Ik houd van schrijven. En die vreemde dingen die ik meemaak moet ik toch ergens kwijt.

18. Heb je een abonnement op een magazine?
Nee.

19. Wat deed je vannacht om 12 uur?
Toen was ik nog intensief bezig met Zweeds leren.

20. Favoriete parfum?
Ik draag nooit parfum. Ik kan er niet zo goed tegen, ofzo.
Ik vind bodysplashes, bodylotions en dergelijke fijner.

Mijn vraag aan jullie: Wat is jullie favoriete seizoen?
10 opmerkingen:

 1. Jaaa ode aan de groene thee met cranberry, heb ik ook altijd een pakje van in huis! Haha ''17'' zo random. Leuke tag is dit! Mijn favoriete seizoen is denk ik ... winter ja. Vind het gewoon zo gezellig, dat weegt op tegen de ijzige wind soms.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wie weet, gewoon een nieuwe spice girl groep oprichten joh! ;) Ennuh..beterschap! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tags zijn altijd leuk! Favoriete seizoen... ik denk de zomer. Ik houd er zo van om op blote voeten te lopen. Zonder dat ze koud worden en dat kan alleen in de zomer :-)

  Ps Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Groene thee met cranberry is lekker! I know! Londen of Amsterdam? Allebei ajb.

  Leuke tag en vooral leuk ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke vragen! Hmm groene thee met cranberry vind ik ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om je vragen en antwoorden te lezen. Zo leren we toch een stukje beter kennen. Mijn favoriete seizoen is herfst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, Londen vind ik een leuke stad! Bijzonder als je daarnaar toe zou gaan zeg!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Mijn favoriete seizoen is absoluut de zomer! Op de voet gevolgd door de lente

  BeantwoordenVerwijderen