16 december 2015

The Spotify Tag


Margo kwam op het geniale idee om de 'Spotify Tag' bloggerswereld in te blazen. Zij heeft mij getagd om deze tag ook in te vullen, waar ik als muziekfanaat natuurlijk erg blij mee ben. Spotify maakt bij mij namelijk overuren. Benieuwd naar deze tag en mijn antwoorden?
Verder lezuh!

Gebruik je spotify op je telefoon of op je pc?
Ik gebruik Spotify zowel op mijn telefoon als op mijn laptoppie. Gezien het feit dat ik het merendeel van mijn dag in bed doorbreng (damn you kidneystones), gebruik ik het de laatste tijd wel iets vaker op mijn laptop.

Heb je een Premium abonnement of luister je naar reclame?
Geloof het of niet, ik maak nog steeds gebruik van de gratis versie. Ik word af en toe wel helemaal panisch van die advertenties dus een Premium abonnement in de nabije toekomst sluit ik niet uit.

Maak je gebruik van de Spotify afspeellijsten?
Ja, de laatste tijd wel vaak. Ik stel ze zelf samen en dan 'ruil' ik ze met een vriendin uit Zweden. Ik maak dan een lijst met een paar nummers waarvan ik vind dat zij ze móet horen en zij doet dan hetzelfde.

Ik weet overigens niet waarom ik erbij vermeld dat zij Zweeds is en wat dat überhaupt toevoegt aan dit verhaal. Nouja, goed. Het zal de morfine wel weer zijn.

Wat is je favo afspeellijst?
All Time Rock. Tsja, for obvious reasons denk ik.

Download/koop je nog muziek op je telefoon sinds je Spotify hebt?
Nee, eigenlijk niet! Niet op mijn telefoon in ieder geval. Ik koop nog wel cd's/platen. Dat dan weer wel.

Luister je liever naar de radio of gebruik je liever Spotify?
Ik gebruik liever Spotify. Op die manier kan ik zelf Giel Beelen spelen door bepaalde nummers af te kappen omdat ik het niet goed genoeg vind klinken (sorry Mainstreet). Ik ben trouwens ook wel een drama met muziek luisten. Als ik een goed nummer hoor, speel ik hem zomaar vijf keer achter elkaar af. Daarnaast komt het ook vaak genoeg voor dat ik geen nummer kan vinden waar ik 'zin' in heb, waardoor ik een half uur aan het shuffelen ben.

Gebruik je wel eens privé sessies?
Zo, ja echt wel. Niemand mag weten dat ik, Sher, rockfan in hart en nieren (auw gevoelig onderwerp), soms ook naar Disney songs luister.

Wat is je laatst geluisterde nummer?
Even kijken.. Dat is Oasis - Supersonic. Verrassend zeg, die draai ik namelijk maar zo'n tien keer op een dag.

Dit was hem weer.
Ik tag jullie lekker allemaal! Uiteraard zal ik jullie niet dwingen (ik zal me inhouden).
Als je deze tag wel invult, vergeet dan niet even te linken naar Marg! De bedenker van deze leuke tag.

Toedeloe!5 opmerkingen:

 1. Heee jij bent zo snel met invullen! LEUUK!
  Haha, ik gebruik hem precies hetzelfde als jij. Een nummer 10x keer op repeat en soms is niks leuk. Geinig, dat je een lijst uitwisselt met een vriendin! Best een goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook twee Disney nummers erin staan ;-) Leuk ingevuld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tag zeg. Zelf luister is tegenwoordig veel spotify thuis en ik ben nu into Stromea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe eigenlijk nooit wat met Spotity. Ik luister meestal country op accuradio.com.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag. Ik ben dol op Spotify en heb echt al zoveel afspeellijsten gemaakt whaha. Hebben hier premium.

  BeantwoordenVerwijderen