15 januari 2016

Stalker kabouter?


Allereerst: mijn excuses voor mijn afwezigheid. Ik geloof dat dit mijn eerste 'excuus blogpost'. Je weet wel, de blogpost waar iedereen een hekel aan heeft. En toch doe ik het. Waarom? Omdat het niet mijn schuld is.

Mensen die mij goed kennen (of minder goed), weten dat ik een brokkenpiloot ben. Ik sta namelijk bekend om het feit dat ik áltijd wat heb. En dan geen griep of zoiets, nee, het gaat hier om het hebben van een afgebrokkelde knie tot het hebben van drie nieren.

Het begon op mijn 15e. Pijn in mijn knie. Het zal wel, iedereen heeft wel eens pijn in zijn/haar knie. Na veel te lang wachten tóch maar even naar de huisarts gegaan (met alle gevolgen van dien).
Ik bleek een knie te hebben die op instorten stond. Ik moest met spoed geopereerd worden. Gelukkig, dat ik enigzins geholpen kon worden, maar mijn knie zou nooit meer helemaal de oude worden. Lekker dan, 15 jaar oud met een knie van een 85 jarige.

De vraag was echter, hoe kwam ik in godsnaam aan zo'n afwijking? Nou, ik had het antwoord snel gevonden hoor. Na mijn eerste knieoperatie was er iets misgegaan met mijn ruggenprik. Hierdoor werd ik (alweer) met spoed opgenomen in het ziekenhuis, vermoedelijk met hersenvliesontsteking. Ik stond toen helemaal strak van de pijnstillers. Dit verklaart waarschijnlijk wel waarom ik de schuld van al mijn ellende bij een kabouter neerlegde. Ik was er namelijk van overtuigd dat een of andere kabouter eerst mijn knie kapot had geslagen, en vervolgens een weg naar mijn hoofd had gevonden. Blijkbaar schreeuwde hij toen ook: 'Je dacht dat je van me af was hè?'.

De kabouter is na onze eerste ontmoeting regelmatig terug gekomen. Hij lijkt mijn knie nu na drie operaties met rust te laten, maar hij heeft zijn zinnen nu op mijn nieren gezet. Daar gooit hij met stenen enzo. Vervelend ventje hoor. Ik weet nog steeds niet wat ik hem ooit heb misdaan. Maar goed, nu weten jullie waarom ik de laatste tijd niets gepost heb. Hij lijkt zich inmiddels vermenigvuldigd te hebben en gooit nu niet alleen met stenen, maar heeft naar mijn gevoel ook mijn holtes volgestort. Dus, sorry lieve lezers. Het is zijn schuld. Hier hebben jullie alvast een foto van een deel van mijn stenenverzameling.


Graag gedaan.


Bron foto kabouter: Kabouter Wesley
Bron foto nierstenen: Sher's steenfabriek NV

10 opmerkingen:

 1. Hahaha ik ga stuk, niet leuk niet leuk. Wat een rotventje die kabouter. Hopelijk staat je steenfabriek op non actief. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahah wow, die stenen! Ik ben echt flabbergasted (ja echt zo'n noob die dit nog nooit gezien hebt). Bizar dat dit in je lichaam kan zetten. Het is je vergeven hoor, iedereen heeft zo'n k*t kaboutertje af en toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I loveeee kabouter Wesley!!!

  Beterschap Sher, die stenen jeetje...heavy dit maar je hebt het weer leuk geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heftig!! Ik heb ook zo een lijf dat niet doet wat het hoort te doen. Sterkte met die klote kabouter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zooo dus jij kan binnenkort een pad in je tuin aanleggen ;) maar wel heel klote voor je! Hoop dat je je snel weer iets beter voelt, sterkte lieve Sher xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, huuuuuuh komt dat echt uit jou? Niet slecht bedoeld hé! Ik zag dit gewoon nog nooit, haha. Hoe stom van je knieën, ik heb ook zo'n vriendin die er constant last van heeft. Zelf heb ik het gelukkig enkel als ik bergwandelingen maak ofzo, maar dat doe ik natuurlijk niet elke dag.. :) Heel veel liefs en hopelijk gaat die kabouter snel weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ..die steentjes. Wow! Klote man! En logisch dat je dan heel even afstand neemt (en ik blijf liefde houden voor jouw schrijfstijl)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei, veel beterschap! Wel grappig hoe je 't omschrijft. Om een ernstig verhaal toch een leuk tintje te geven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Moet er toch stiekem een beetje van lachen dat je je stenen hebt verzameld, ik denk dat niemand zo'n verzameling heeft!
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh die kabouter moet nodig zijn paddenstoel opzoeken en verhuizen ;) Heel vervelend voor je! sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen