29 februari 2016

Awkward openbare toilet situaties

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel toiletteren in het openbaar. Ten eerste durf ik met zekerheid te zeggen dat 99% van de openbare toiletten de bacteriële steekproef niet zullen door komen, ten tweede omdat openbaar toiletteren gewoon awkward is. Het ergste zijn dan nog die hokjes die aan de onder en/of bovenkant open zijn. Dan zit je in zo'n hokje, hoor je in het hokje naast je heel haastig iemand naar binnen rennen en vervolgens hoor je een soort valse trompet geluiden die je liever niet had willen horen. Want ja, vrouwen zijn minstens net zo smerig als mannen, ook al doen ze alsof dit niet zo is. Gesloten hokjes zijn echter ook niet altijd even prettig.


Laatst liep ik met hoge nood ook een openbaar toilet in (met gesloten hokjes), en natuurlijk waren alle toiletten bezet. Tenminste, zo leek het. Ik kon niet precies zien of de deuren op slot zaten en het laatste wat je wil is de deur opentrekken terwijl er iemand op zit. Dus wat doe je (..ik) dan? Dan buk je om het slot even van dichtbij te bekijken. Zo kan je tenminste zien of dat plaatje wit en rood is. Maarja wat gebeurt er op dat moment? Ja hoor, die deur gaat open. Recht voor mijn knar. Die vrouw die op het toilet zat vroeg ook nog even: 'Oh! kwam die deur nou tegen je hoofd aan?'. En wat zeg je dan om de pijn nog enigzins te verlichten? 'Nee hoor dat was mijn elleboog'.

Kortom, open of gesloten hokjes.. Niets voor mij.

6 opmerkingen:

 1. Hahah je elleboog, het plaatje erbij ook, goed gevonden (*walg*).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, nooo! Gewoon een wc deur tegen je hoofd. Lekkere timing! Ik zie nu echt iets komisch voor mij, maar zo komisch is het natuurlijk niet als het je overkomt. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, en daarom houd ik niet van openbare wc's. Tenzij ze echt kei schoon en helemaal leeg enzo zijn :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dat is inderdaad awkward ja! Leuke schrijfstijl heb je trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ouch! Hahaha ik haat alle toiletten behalve die van mij hier ;-) Oh die foto boven het artikel ik heb zin om mijn emmer en schoonmaakmiddelen bij elkaar te rapen en dit alles schoon te poetsen. Nee beter: een fles chloor leeg gieten in dat hokje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha! Maar ook AU! Die wc op de foto lijkt verdacht veel op een wc waar ik ooit ben geweest... bah, ik heb het helemáál niet op openbare toiletten! Tot een paar jaar geleden ging ik gewoon letterlijk nooit ergens anders dan thuis (of bij familie).

  BeantwoordenVerwijderen