15 februari 2016

Persoonlijke update #2


Lezers! Hallo. Vandaag geen normale blogpost maar even een persoonlijke update. Ook zo lullig om ineens niets meer te posten natuurlijk. Ik post de laatste weken iedere maandag namelijk wel even een awkward story of iets dergelijks, maar vandaag even niet. Waarom niet zal ik uiteraard even uitleggen. Ik ben de beroerdste natuurlijk niet (los van die nierstenen natuurlijk).


Nou het zit zo. As we speak rollen er nierstenen alle kanten op en heb ik dus veel pijn. Eergisteren nacht was de pijn weer behoorlijk en dus weer even junkie gespeeld en morfine genomen. No way dat ik anders kon slapen. Tijdens mijn morfinetrip (om drie uur 's nachts), hoorde ik mijn moeder aan de telefoon hangen met het ziekenhuis. Even dacht ik dat ze paranormaal begaafd was en kon aanvoelen dat ik pijn had om vervolgens het ziekenhuis te bellen (ja, morfine hè?). Nee, helaas. Telefoontje was namelijk voor mijn vader. I.v.m. met zijn medisch verleden (en uiteraard de klachten die hij omschreef) werd hij opgehaald met de ambulance. Mijn vader bleek wederom een hartinfarct te hebben gehad. Ik sprong vervolgens bij mijn broer in de auto om achter de ambulance aan te rijden zodat ik hem kon vragen of hij even wilde stoppen met zijn grappen en grollen, aandacht is leuk natuurlijk maar hij moet niet gaan overdrijven hè. Dat had mijn moeder echter al gedaan: 'Wat ben je nou allemaal aan het doen joh?'.

Inmiddels gaat het (gelukkig) weer beter met mijn vader. Hij ligt echter nog wel in het ziekenhuis. Afgelopen twee dagen waren dan ook erg hectisch en ik heb weinig geslapen. Het lijkt eigenlijk net een hele lange dag, ofzo. Kennen jullie dat?

Vandaar, even een persoonlijke update. Ik ben niet aan het bloggen toegekomen, sorry daarvoor.
Volgende week ben ik er echter weer hoor, want we gaan er vanuit dat het allemaal goed komt en mijn vader even normaal blijft doen zoals mijn moeder zou zeggen.

Adios!

Oh en pap als je dit leest... Nog even volhouden en dat ziekenhuisvoer hoef je niet op te eten hoor!

13 opmerkingen:

 1. Wow. Heftig, sterkte daar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, hopelijk is je vader er snel weer bovenop! Die laatste zin is wel supergrappig, ik hou echt van je relativatie :) Hopelijk blijven die steentjes ook wat koest, trouwens! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap en ik hoop dat je vader snel weer thuis is. Heftig hoor en toch met plezier gelezen (want je schrijft zo leuk) dit vat je hopelijk niet verkeerd op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schrikken hoor, wat vervelend allemaal. Ik heb gezien hoeveel pijn nierstenen kunnen geven, dat is echt extreem naar. Hopelijk knapt je vader snel op. Sterkte en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Sher, sterkte! Ik hoop ook dat je vader snel weer opknapt. En hoe gaat het met jou dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh no, heel veel sterkte Sher! Ik hoop dat het gauw weer helemaal goed komt met je vader. Wel heftig zeg. :( Hopelijk gaat het met jou inmiddels ook weer wat beter en heb je minder pijn. Houd je taai he!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Sher

  Bij het eerste stukje van je persoonlijke update had ik al een gevoel van WTF en dan nog iets ernstigs met je vader. Heel veel beterschap en sterkte toegewenst. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hè dat is schrikken :( Sterkte! Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor, heel begrijpelijk dat je niet aan bloggen toe komt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Poeh wat heftig..heel veel sterkte en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach jee wat een ellende. Sterkte knappe ster

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat naar Sher, heeel veel sterkte en beterschap gewenst natuurlijk. Zowel voor jou als voor je vader. Neem de tijd, dan komen die awkward verhalen wel weer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een ellende! Ik wens je heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen