7 maart 2016

Medicinale trip

Je zou denken dat wanneer je in het ziekenhuis ligt er geen ene moer aan is, en je je de hele dag/nacht verveeld. Nou laat ik even duidelijk zijn, dat is ook zo. Tenzij je Sher heet natuurlijk, want zoals gewoonlijk roep ik rare situaties op me af. Dus ja, ook tijdens mijn overnachtingen in het ziekenhuis.

Vorig jaar, tijdens mijn eerste niersteen operatie, lag ik op zaal met twee andere personen. Toch ongemakkelijk natuurlijk. Ik heb nooit van logeerpartijtjes gehouden, dus je kan je vast wel voorstellen dat op zaal liggen met twee wildvreemden daar niets aan verandert. Maarja, het moest maar. Die steen van drie centimeter moest er toch een keer uit. In het bed naast mij lag een hele aardige man. Hij stelde zich meteen voor als Henk. Nou, dat scheelt, dacht ik nog. Ik had ook een ouwe zeikerd naast me kunnen hebben. Na tien minuten stelde de man zich echter opnieuw voor, maar dit keer als Joop. Oké, nu begon ik toch wel een beetje twijfelen aan mijn buurman, maar de doorslag kwam toen hij zich na drie kwartier voorstelde als Jan.

De hele dag was Henk, Joop of Jan rustig, maar toen mijn overbuurman en ik wilden gaan slapen, stond hij ineens naast mijn bed: 'Je ligt in mijn bed, ga er eens uit'. Nou.. nee, dus ik stuurde hem weg. Vervolgens liep hij naar mijn overbuurman en claimde zijn bed. Ook hij stuurde hem terug naar zijn eigen bed, maar dit keer was de man er toch wel heel zeker van dat het zíjn bed was. Nou, nu komt het what the fuck moment van de dag: Henk, Joop of Jan denkt nou dan niet, maar ik ga er tóch in want dit is mijn bed. Vervolgens ligt hij half op de man alsof die man nooit in dat bed heeft gelegen. Nu kan je twee dingen doen:
1. Niets, het zag er namelijk tamelijk grappig uit.
2. De man uit zijn lijden verlossen en een verpleegster erbij roepen.
Ik koos voor 1.

Nee grapje, zo erg ben ik nou ook weer niet. Ik koos voor 2 en Henk, Joop of Jan werd weggehaald. Hij kreeg een eigen kamer.

Mazzelpik.

Dus, moraal van het verhaal:
Don't do drugs. Tenzij je een eigen kamer in het ziekenhuis wilt hebben.

10 opmerkingen:

 1. Hahaha, dit moet er heel raar uit hebben gezien! Ik heb nu echt zo'n stom beeld voor me. Ik zie het ook helemaal voor me dat je voor de eerste optie koos. Arme man, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho wacht, je koos wél voor 2. Gelukkig maar, haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha ik lucky Henk, Joop of Jan hij krijgt gewoon een eigen kamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahhaa Sher!! Heb jij weer, lachen dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah gos wat sneu haha! maar dat beeld is misschien wel een beetje komische..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gedoe zeg. Zo verveel je je inderdaad niet in het ziekenhuis...

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG wat een verhaal haha. Ik zou wel even hard gelachen hebben. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat kan je toch heerlijk schrijven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha wat een grap! Zo maak je toch nog wat grappigs mee als je in het ziekenhuis ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahah, je maakt wat mee in zo'n ziekenhuis.

  BeantwoordenVerwijderen