30 maart 2016

Wekelijkse WTF momentjes #1


In blogwereld zie ik vaak dat er wordt teruggeblikt op de week door middel van foto's. Als in 'my week in pictures' bijvoorbeeld. Ik, die er maar al te graag bij wil horen, wilde dat dus ook proberen. Ik vind dat immers altijd heel leuk om te zien bij andere bloggers. Goed, ik vorige week maandag foto's maken. Alles stond erop hoor, mijn ontbijt, lunch, avondeten en zelfs de douchegel die ik diezelfde avond gebruikte. Maar ja, toen werd het dinsdag. En toen woensdag. En toen donderdag. Oh, hey oeps. Ik zou mijn week toch vastleggen? Ja, inderdaad. Dat zou ik doen.
Misschien is 'my week in pictures' dus niet voor mij weg gelegd. Daarom heb ik maar besloten om op een andere manier op mijn week terug te blikken. Mijn meest gebruikte zin is immers 'what the f*ck' en dit herhaal ik dan ook verscheidene keren per dag. Dus, bij deze: mijn wtf momentjes van afgelopen week.


1. Nagellak
Dit herkennen jullie vast. Op maandag had ik had mijn nagels gelakt. Wonder boven wonder zat het merendeel ook echt op mijn nagels en niet op mijn vingers (dat is sowieso al een wtf momentje). Ik trots en opgelucht tegelijk, want nu hoefde ik er sowieso drie dagen niet naar om te kijken. Nou, niet dus. De volgende dag werd ik wakker met afgebladderde nagelak op mijn duim. Hoe dan?

2. Hakken
Mijn vriend was deze week in Nederland dus: uiteten. Ik mijn hakken aangetrokken (want je moet toch een beetje je best doen weet je wel). Ja hoor, ga ik door mijn enkel. Midden op de grote markt in Haarlem. Dus ik mezelf proberen op te vangen, ga ik door mijn andere enkel. Zien jullie dit voor je? Erg amusant wel.

3. Bril
Ik heb een bril. Om te studeren en auto te rijden. Ik heb hem niet vaak op hoor. Maar als ik hem wel op heb, ben ik hem kwijt. Dus even in verhaalvorm; Ik zocht mijn bril. Ik was Harry Potter aan het lezen en ik wilde toch wel heel graag weten of Scheurbek het zou overleven of niet. Maar dan wel zonder hoofdpijn. Ik overal gezocht. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Wat heel gek was, want dat hoorde ik gewoon te zien. Ik had mijn bril namelijk al die tijd al gewoon op mijn neus zitten.

4. Het menu
Tot slot mag ik van geluk spreken dat ik hier nog zit te typen, ik vermoed namelijk dat mijn vriend stiekem een aanslag op mijn leven probeerde te plegen. Mijn vriend en ik gingen dus uit eten bij La Cubanita. Daar hebben ze papieren menu's. En kaarsjes op tafel. Mijn vriend houdt nietsvermoedend het menu boven het kaarsje en ik ruik vervolgens een schroeilucht. Note to self: voortaan eerst de kaarsjes uitblazen voordat mijn vriend plaatsneemt aan tafel.

Goed, dat waren zo'n beetje mijn hoogtepunten van mijn week. Dat zegt ook wel weer genoeg, of niet?

Wat was jouw ultieme WTF moment van afgelopen week?

10 opmerkingen:

 1. Haha love dit artikel. Ik stoot na het nagellakken altijd na twee seconden ergens aan en dat is m'n hele nagellak uitgesmeerd, hoe voorzichtig ik ook doe haha.
  romymorgan.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wtf momenten, vooral de laatste! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dikke like voor jouw WTF momenten! Ik heb genoeg WTF momenten. In het verkeer, in huis, als ik kook en schoonmaak....jammer genoeg kan ik nu geen leuke WTF moment noemen. Als er mij eentje te binnen schiet kom ik hier terug ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, ik vind dit zo leuk om te lezen. Gewoon omdat een aantal dingen zo herkenbaar zijn. Dat van die hakken bijvoorbeeld, is echt geweldig. Probeer maar eens op kasseien met hakken te lopen, echt een ramp :') Ik heb onlangs nog de douche aangezet toen de douchekop uit de douche was gericht... Heel de badkamer nat... Dat was zeker ook zo een momentje, haha

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL. Ik moet wel lachen dat je je bril al die tijd gewoon op had!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik zie het al voor me: eerst door je ene enkel gaan en dan door de ander. Arme jij! Hopelijk heb je er niet erge last van gehad. Hahah, en ik zou voortaan de kaarsjes eerst maar uitblazen ja! :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha echt geweldige momentjes! Dat met die nagellak weet ik maar al te goed! :P -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Weer een leuk blogje!! Geniet van jou taferelen, soms ook omdat ze herkenbaar zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahahaha topwijf met je bril. Ik snap dit wel hoor. Zoek soms ook uren m'n telefoon terwijl die in m'n zak zit enzo. En dit heb ik nog nooit iemand verteld ;)

  BeantwoordenVerwijderen