20 april 2016

Sher in bloggersland


Iets zegt mij dat ik binnekort één jaar blog. Zo erg is het dus, ik begin gewoon klakkeloos te typen zonder eerst te checken wanneer ik mijn blog ben begonnen. Een moment, ik ga even kijken. Oh, gevonden! 20 april 2015 begon ik dus mijn blog. Nou zeg, wat een toeval. *kuch*
Ik heb overigens geen idee waarom de datum zo relevant is, want daar ga ik het helemaal niet over hebben. Ik ga het weer eens hebben over mezelf (daar komen de narcistische trekjes weer hoor). Maar niet zomaar mezelf, Nee, ik ga het hebben over mezelf in bloggersland.

Ik loop dus nu bijna een jaartje mee in bloggersland. Of het mij bevalt? Ja! Ik vind bloggen leuk om te doen. Maar de weg hiernaartoe heeft me veel bloed, zweet en tranen gekost. Weet je waarom? Nee natuurlijk niet, dus dat zal ik nu even vertellen.

Voordat ik GEWOON SHER startte, had ik al zo'n 5 blogpogingen gedaan. Dramatisch, echt waar. Dan startte ik een nieuwe blog en werd ik de volgende dag wakker en vond ik mijn gebruikersnaam ineens niet meer leuk. Nou, daar gingen we weer hoor hoppakee, een nieuwe blog. Dit duurde vier weken en toen vond ik deze naam ook niet meer leuk. Op een dag vroeg ik mezelf af 'maar hoe de f#ck wil ik dan mijn blog noemen?' 'nou gewoon, Sher' antwoordde ik (ik ben overigens geen schizofreen hoor, ik praat gewoon graag met mezelf). En tada, GEWOON SHER was geboren. In hoofdletters wel, want dat is natuurlijk veel cooler dan Gewoon Sher. Nee? Oké.

Trouwens, als ik hoofdletters zie dan schreeuw ik in mijn hoofd, hebben jullie dat nou ook?

Nou, na 300 baarden was de naam er eindelijk. Nu kwam het ergste hoor. Ik moest een layout maken. Dit even voorop gesteld: ik ben een enorme perfectionist. Daarnaast heb ik altijd het idee dat mijn eigen brein mijn creativiteit niet aan kan. Ik heb dan op een gegeven moment zoveel ideeën dat ik storing in mijn hoofd krijg. -PIEEEEEEEP- Oh en laten we niet vergeten dat ik de ballen verstand had van HTML en CSS!

Dus dan frutsel je maar wat in elkaar met paint in de hoop dat je er wat moois van kan maken. Dit lukte overigens wel hoor... Tot dat ik bij andere blogs ging kijken en ik die eigenlijk veel mooier vond. Vervolgens keer je terug naar je eigen blog en realiseer je je dat je mooie paint layout nergens op slaat. Nou bedankt medebloggers! Mijn vaste bezoekers zullen ook vast wel gemerkt hebben dat mijn blog continu onderhevig is aan verandering. Ja, ik ben er dus nog steeds niet helemaal overheen.

Maar goed, laat ik maar proberen een einde te breien aan dit verhaal. Wat is mijn conclusie? Ik stop met bloggen. Ik trek het allemaal niet meer.


Grapje.

10 opmerkingen:

 1. Hahaha, wat leuk geschreven! Ik wist niet dat je hiervoor nog 5x had geprobeerd, maar hopelijk blijf je bij deze want ik vind 'm leuk! En het klinkt inderdaad als geschreeuw in mijn hoofd, maar da's des te leuker ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, grappig geschreven weer! En ja, als ik iets geschreven in hoofdletters zie staan dan denk ik ook aan schreeuwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik schreeuw ook altijd in mijn hoofd als ik een lading hoofdletters zie staan. Ik vind de naam van jouw blog trouwens wel echt eentje die je niet snel vergeet. Het is GEWOON SHER punt nl. Wheuh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahaha gefeliciteerd GEWOON SHER. JE BENT COOL EN GA VOORAL DOOR MET BLOGGEN!
  Ik vind Caps Lock dus gewoon leuk, ik gebruik het voor een blije schreeuw dit past bij mij want ik praat best hard in real life ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, leuk geschreven, en gefeliciteerd natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik vind jouw schrijfstijl zo leuk! Gefeliciteerd met je blog anniversary! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd je schrijft echt heel fijn! ik kan ook niet meer zonder bloggen en youtube.. verslaving geworden naast mijn baan van 40 uur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ik vind je stukjes altijd zo leuk! Gefeliciteerd met je blogverjaardag dat er maar vele jaren en leuke stukjes nog mogen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou ook gaan stoppen ;-) en gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen