26 mei 2016

Never have I ever...


Lieve lezers, ten eerste: het spijt me dat ik even niets gepost heb. Als ik weer plotseling van de aardbodem verdwijn, ga er dan maar gewoon vanuit dat ik lekker bezig ben geweest met het produceren van nierstenen. Of dat ik gewoon geen inspiratie had. In dit geval was het een combinatie van voorgaande geloof ik. Een bloggersblock komt bij mij vaak tot uiting in het invullen van tags die ik tijdens mijn wanhopige zoektochten naar inspiratie op het internet tegenkom. Dus raad eens wat ik vandaag ga doen? Precies. Ik ga de 'never have I ever tag' invullen. Kortom, ik zal jullie verrijken met nog meer nutteloze informatie over mezelf!

Never have I ever...


1. Mijn ballen geschoren

Nee, nog nooit. Als ik ballen zou hebben, zou ik het misschien wel overwegen. Of nou ja, nee laat maar. Ik ken mezelf al langer dan vandaag, dus dat zou vast eindigen in een onvrijwillige sterilisatie ofzo.

2. In slaap gevallen in de bioscoop
Ja. Het was in New York tijdens de première van The Dark Knight Rises. Ik had een jetlag van hier tot Tokio New York. Echt best wel erg eigenlijk. Plotseling betrapte ik mezelf erop dat ik gewoon een kwartier lang met mijn bakkes open op die stoel had gezeten. Dit had trouwens niets te maken met de kwaliteit van de film.

3. Schrikdraad vastgepakt
Ja. Een paar maanden geleden had ik een bruiloft op een boerderij in Engeland. Nu is het geen geheim dat ik van dieren hou, waardoor ik  altijd de drang heb om te communiceren met elk dier dat ik zie. Communiceren als in poging doen tot, want het lukt uiteraard niet altijd. In dit geval was er een geit bij betrokken. Ik loop naar dat beest toe en grijp met volle overgave perongeluk schrikdraad vast. Ondanks dat ik een geluid produceerde wat vergelijkbaar is met het geluid wat een geit normaliter produceert, kreeg ik geen antwoord.

4. Geslaapwandeld
Nee. Tenminste, niet dat ik weet.

5. Zo hard gelachen dat mijn drinken uit mijn neus kwam
Oh ja. Zo vaak dat ik niet eens een concreet voorbeeld kan noemen. Dit is namelijk te vaak gebeurt. Oké, ik heb even nagedacht. De laatste keer dat dit gebeurde was toen ik uiteten ging met mijn partner in crime (hi Lau). De serveerster vroeg wat we wilden drinken. Laura geeft aan dat ze spa blauw wilde hebben, waarop de serveerster zegt: oké, spa blauw. Ik zeg vervolgens 'cola asjeblieft' waarop de serveerster vervolgens -per ongeluk- 'oke, cola asjeblieft' zegt. Dit slaat helemaal nergens op maar de volgende twee weken lagen wij in een scheur.

6. Iets gestolen
Ja, haha. Toen ik een jaar of 9 was heb ik samen met mijn beste vriendinnetje een speelgoed slangetje gejat toen we op schoolreisje waren naar de dierentuin.

7. Iemand een vals telefoonnummer gegeven
Ja, twee keer zelfs. De eerste keer was toen ik 14 was. Een véél oudere jongen vroeg mijn nummer toen ik aan het bowlen was met mijn vrienden. Hij dacht dat ik stage liep en met mijn leerlingen aan het bowlen was. Nou, dat zegt alweer genoeg denk ik. De tweede keer was een paar maanden terug, ik kwam uit school, en kreeg in de bus een heel betoog over het christendom te horen van de jongen die naast me zat. Ik (atheïst) was weer eens veel te beleefd om te zeggen dat 'ie op moest rotten, want ik vond het oprecht interessant. Toen hij mijn nummer vroeg zodat hij me bijbelteksten kon whatsappen heb ik hem maar een vals telefoonnummer gegeven. Bij deze wil ik even sorry zeggen tegen beide jongens.

8. Geplast in een flesje/pot
Dit antwoord kan je zelf wel invullen denk ik. Mijn urine wordt namelijk wekelijks gecontroleerd. Soms heb ik even geen urinecontainer bij de hand en ja, dan moet je creatief zijn. Een jampotje bijvoorbeeld.

9. Geschorst geweest
Ik ben nooit hele dagen geschorst geweest. Wel vaak van bepaalde lessen. Vooral in de derde, toen zat ik zeg maar op het hoogtepunt van mijn pubertijd. Oké, volgende vraag (...)

10. Op het politiebureau geweest
Ik heb twee keer stage gelopen bij de politie, dus nee.
Nee, grapje. Heel vaak dus.

7 opmerkingen:

 1. Haha, dat schrikdraad dat je vast pakte. Dat zou ik ook zo kunnen doen vrees ik! :') Lijkt mij trouwens ver pijnlijk. Die vraag over zo hard lachen dat het drinken uit je neus komt doet mij denken aan mijn zus. Toen zij nog thuis woonde was het elke dag feest met haar haha. Altijd drinken door haar neus van het lachen en ook gebeurde dit zowat elke avond met yoghurt. Schoot mij even te binnen hoor, hahaha.
  Leuke vragen dit! En ook weer typisch Sher antwoorden. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, jouw antwoorden zijn zo hilarisch, zo grappig dat je op elk van die antwoorden wel een anekdote te vertellen hebt, heel tof om te lezen. Ik nam ook ooit eens schrikdraad vast. Niet rechtstreeks, maar toen ik klein was, vergat ik even dat een metalen staaf nogal geleidend is, haha.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, leuke tag is dit, ik kende hem nog niet! Ik wilde als kind eens naar de andere kant van een stuk schrikdraad, maar er overheen stappen durfde ik niet. Toen dacht ik dat het een goed idee was om het naar beneden te duwen zodat het wel durfde. Ik dacht ook dat het een goed idee was om hier een ijzeren parasolstok voor te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hilarische antwoorden! Ik had er zo een popcorn bij kunnen pakken en nog een poosje door kunnen lezen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh man nummer 1. Lachkick. Ik denk dat ik ze wel zou scheren als ik ze zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hilarisch. Volgens mij plast iedereen in z'n leven wel eens in een potje. Ik snap niet dat dat raar zou moeten zijn, hoor. Er staat hier ook weer een potje klaar...

  BeantwoordenVerwijderen