8 juni 2016

Het gevaar van een bubble bar


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een persoonlijk verhaal met jullie gedeeld heb, dus ik dacht ach, waarom ook niet. Zo hoor je twee weken niets van me en daar kom ik ineens weer met twee blogposts achter elkaar. Zoals jullie weten zijn mijn persoonlijke verhalen meestal awkward, raar of gewoonweg te debiel voor woorden. Laat ik dan ook vooral niet afwijken van dit patroon en jullie vertellen over de keer dat ik in bad zat met een spin. Ja, een spin.
Oké zit je er klaar voor? Ik was dus laatst bij mijn vriend thuis, in Engeland. Hij moest werken dus ik vond dat wel een mooie gelegenheid om de komende twee uur in bad te gaan zitten. Dus ik mijn Lush voorraad geraadpleegd en een bubble bar uitgekozen. Ik kies eigenlijk altijd bubble bars, want ik hou gewoon van schuim. Daarnaast voel ik me nooit veilig zonder die schuimlaag in mijn bad. Niet dat die schuimlaag me ook maar ergens tegen zal beschermen maar goed, you get the point.

Eenmaal in bad zit ik een beetje voor me uit te staren en na te denken over het nut van het leven, je kent het wel. Tenminste, ik neem aan dat ik niet de enige ben die plotseling de meest filosofische vragen bedenkt zodra ze in een bad stapt. Toch? Dus ik zit dat dus te doen hè, na te denken waarom vogels vleugels hebben enzo, zie ik plotseling iets zwarts tussen mijn hagelwitte bubbels. Op dit moment had ik gewoon het bad uit moeten stappen maar nee joh, ik ging even goed van dichtbij bekijken wat was. Wat zie ik? Een dikke vette vieze grote zwarte spin. Ik zat gewoon al een kwartier in bad met een spin. Oh en ik bedoel nu niet zo'n klein spinnetje huis spinnetje. Nee, mijn vriend vond het een goed idee om in Engeland geboren te worden waar spinnen dermate gemuteerd zijn dat ze de grootte van een teckel hebben. Oké sorry, nu overdrijf ik. Maar hij was wel heel groot.

Nu vraag je je natuurlijk af: 'Goh Sher, wat deed jij toen?'. Nou, dat zal ik je vertellen. Eerst kreeg ik natuurlijk een rolberoerte waarbij ik een vreemde oerkreet produceerde. Daarna probeerde ik als een soort slangenmens het bad uit te glibberen. Ja, dit ging natuurlijk niet goed dus ik gleed ik nog uit op mijn plaat ook. Gelukkig werd mijn oerkreet beantwoord door het broertje van mijn vriend, die op dat moment toevallig thuis was. Hoe hij mij aantrof? Oh gewoon, op de grond half in een handdoek gewikkeld.

Hij haalde de spin voor me weg, maar ik was daarna eerlijk gezegd een beetje klaar met het badavontuur. En het antwoord op de vraag waarom vogels vleugels hebben vond ik ineens ook minder interessant.

Dus jongens, denk volgende keer even goed na voordat je een bubblebar in je bad gooit.

6 opmerkingen:

 1. Hahaha, je beschrijft het altijd zo goed zodat ik het hier echt gewoon voor me zie haha. Heeeerlijk, gelukkig was er nog iemand die je van je lijden kon verlossen :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh nee, wat een horrorverhaal! Ik heb (helaas) vaak genoeg met spinnen in bed gelegen, eergisteren toevallig nog, maar in bad? Nee, dat nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat bizar ik haat ook echt spinnen gatverdamme en die drijven dan ook nog eens zo lekker brr

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahaha, brr, wat een verhaal, maar wel weer leuk opgeschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb gisteren een spin in de badkamer moment gehad. Ik ben eigenlijk niet bang voor spinnen maar in de badkamer (kleine ruimte) moet ik ze niet hebben.

  Jij schrijft zo ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen