30 juli 2016

Help, ik ben 23


Dag beste lezers. Niet schrikken, ik heb nogal schokkend nieuws. Ik ben vorige week namelijk 23 geworden. Wow, wat? Vroeger wist ik niet eens dat je zo oud kon worden. Kennen jullie Blink182 nog? Zij zongen in het nummer 'What's my age again?' dat niemand je leuk vindt als je 23 bent. Echt hoor, google maar naa 'nobody likes you' en het eerste wat tevoorschijn komt is 'nobody likes you when you're 23'. Shit, ook dat nog.

Al mijn lezers boven de 23 weten nu precies waar ik het over heb, het leven gaat vanaf nu namelijk alleen nog maar bergafwaarts. Ik zal even een voorbeeld geven. Vanochtend liep ik naar beneden om te ontbijten en toen viel mijn broodje dus op het zeiknatte aanrecht. Ik weet zeker dat dit gebeurde omdat ik nu 23 ben. Als ik nou nog gewoon 22 was geweest, had ik gewoon zonder enige struggles een broodje pindakaas kunnen smeren.

Ik zal nog even een voorbeeld geven. Toen ik net mijn gordijnen dicht wilde doen, donderstraalde die hele lap stof naar beneden. Dit komt omdat ik nu 23 ben, ik weet het zeker. Op mijn 22e was dat namelijk echt nog nooit gebeurd.

En dan nog iets, ik verging net ineens van de pijn. Ik moest bewegen, kon niet meer stil zitten. Wat denken jullie? ik heb nierstenen!!! Ik weet zeker dat dat komt omdat ik nu 23 ben, toen ik 22 was had ik dat namelijk nog nooit... Oh wacht.

Ik was even vergeten dat ik geboren ben met die dingen. Blijkbaar verandert er dus helemaal geen reet nu ik 23 ben.

Bron foto: http://www.weheartit.com4 opmerkingen:

 1. Ik heb iets gemist denk ik. Nog gefeliciteerd Sherrrrr! Haha, dat ene jaartje maakt het verschil uiteraard. Nee, not. Sterkte met je stenen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een moeilijke leeftijd, ik weet 't. Heb 't ook allemaal meegemaakt. Zeg, meis, dat is een grapje, hé!
  At the end, it's all gonna be okay ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beetje laat maar: gefeliciteerd!! Been there, done that ;-) wacht maar tot de big 3-0 komt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen